Paraffine Behandeling

Paraffine Behandeling

Kosten: €22,50

Duur van de behandeling: 40 minuten

 

Behandeling

De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte handen wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee!

Heb je (brand)wonden, uitslag of ontstekingen op je handen, dan is de behandeling helaas niet geschikt voor jou.

Wat is paraffine?

Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen.

De warme paraffinebehandeling werkt als een minisauna. Het opent de poriën zodat afvalstoffen worden verwijderd. Het stimuleert de bloedcirculatie en heeft daardoor een gunstig effect bij gewrichtsklachten, droge tot extreem droge huid en “winterhanden”. Het kalmeert en ontspant.

Voordelen

De voordelen van een paraffinebehandeling is enorm. Het vermindert ontstekingen aan de gewrichten, zwellingen in je spieren en verbetert de bloedcirculatie. De warmte van de was is een weldaad voor je gewrichten en het vermindert bovendien pijn bij artritis. Het verbetert de elasticiteit en structuur van de huid.

Door deze dieptereiniging krijgen uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk.

Uw handen voelen weer heerlijk zacht aan!

Wat gaan we doen?

Eerst worden de handen gedesinfecteerd en gescrubd.

We gaan je handen een aantal keer in een bad van deze warme olie dompelen. Daarna ongeveer een kwartier goed inpakt met plastic en een warme handschoen (zodat het lekker warm blijft) ontspannen, hierdoor kan de paraffine zijn werk goed doen.

De paraffine vormt dan een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.

Door het afkoelen gaat de paraffine stollen, waardoor het daarna makkelijk te verwijderen is.

Als afsluiting ga ik met een heerlijk ruikende voedende olie je onderarm en handen inmasseren.

Ik kan deze behandeling iedereen aanbevelen, niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen, een heerlijk cadeautje voor jezelf of om iemand cadeau te geven!

WhatsApp
Meer informatie nodig, of meteen een afspraak maken? Stuur een appje!