Over mij

Even voorstellen...

Mijn naam is Jolanda Nooijen, eigenaresse nagel- en beautysalon LAK en LOOKS in Schijndel.

Mensen mooier maken dan ze al zijn en hen helpen meer in hun kracht te staan is mijn passie. Ik geniet van het contact met mijn klanten, altijd gezellig. De combinatie van een luisterend oor bieden en daarnaast bij te mogen dragen aan de beauty van mijn klanten is wat mij het aller gelukkigst maakt.

In 2014 startte ik met de opleiding allround Nagelstyliste. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, dus ben ik begonnen met het volgen van workshops, opleiding en trainingen op gebied van beauty en massagetherapie. Daarom kun je nu ook bij mij terecht voor o.a. een Lash Volume Lift, (Henna) Brows, een heerlijke Paraffinebehandeling, of een ontspannende Handreflexmassage.

Deze behandelingen staan allemaal beschreven op deze website, maar mocht je meer informatie nodig hebben mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Ik ben moeder van twee mooie kinderen, zoon Mike (22) en dochter Nikki (16). Nu zij wat ouder zijn, ontstaat er steeds meer ruimte om mijn andere passie, mijn salon, te laten groeien en bloeien.

Spontaan mensenmens

Ik hou van mensen, omdat iedereen uniek is en een eigen verhaal heeft. Ik kan goed luisteren en ik vind het heel mooi om te ervaren hoe open de meeste mensen ook naar mij toe zijn. Ik ben dol op mijn vak en vind het leuk om mensen blij te maken. Ik word door mijn klanten gewaardeerd om mijn spontaniteit, warmte en openheid.
Verder ben ik super secuur, dus je gaat bij mij pas weg als we allebei tevreden zijn met het resultaat van de behandeling!

Geloof in jezelf

Is een van mijn lijfspreuken, net als “opgeven is geen optie” en deze quote van Beyoncé vind ik ook heel sterk “power is not given to you , you have to take it”.
Ik zie mezelf als iemand die positief in het leven staat, een doorzetter, een combinatie van stoer, sterk en zacht.

Ik word blij van muziek, bubbels, chocola en vooral van dansen, liefst op een zomers festival. Verder lekker bezig zijn met leuke dingen, mensen blij maken, en vooral veel bezig zijn met dit geweldige vak.

Ik hoop je snel een keer te zien in mijn salon!

Liefs, Jolanda

WhatsApp
Meer informatie nodig, of meteen een afspraak maken? Stuur een appje!