Lash Volume Lift

Lash Volume Lift

Kosten:

  • €37,50 exclusief verven wimpers
  • €42,50 inclusief verven wimpers

Duur van de behandeling: ongeveer 60 minuten

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions.

Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar effectieve lotions waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Het beste resultaat krijg je als je minimaal 12 uur voor de behandeling geen mascara op doet, dan zijn de wimpers mooi droog en schoon.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Dit is eigenlijk alleen nodig als je hele lichte blonde haartjes hebt.

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Ik zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling zijn de wimpers nog nat van de keratine filler, dat droogt vanzelf na de behandeling. Ik kan de haartjes eventueel droog blazen met gebruik van een kleine handföhn.

De 1e 24 uur na de behandeling dien je water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken.

Advies:

  • Dagelijks borstelen van de wimpers, dit zorgt ervoor dat de haartjes mooi uit elkaar blijven.
  • Reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam, een foam zonder olie, dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes.
  • Misschien een tip, gebruik een wimperserum.
WhatsApp
Meer informatie nodig, of meteen een afspraak maken? Stuur een appje!