Manicure

Manicure

Kosten: €12,50

Duur van de behandeling: ongeveer 20 minuten

 

Behandeling

Je nagels dagelijks verzorgen, dat doet bijna geen enkele vrouw die ik ken. Best gek, want we gebruiken wel dagelijks dagcrème voor onze huid. Waarom dan niet hetzelfde voor onze nagels en nagelriemen?

Tip: zet het potje nagelriemolie op je nachtkastje en smeer voor het slapen gaan je nagels en nagelriemen nog even in. Zo kan het de hele nacht lekker intrekken en word je wakker met verzorgde nagels.

Onze nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en worden vaak droog als je niet de verzorging geeft die ze nodig hebben. Loshangende velletjes of ontstekingen rond je nagels, daar wordt niemand blij van.

Nagelriemen hebben we niet zomaar, zij dienen als een bescherming voor onze nagelwortels. Gezonde nagelriemen zijn dus heel belangrijk voor sterke en langere nagels. De nagelriemolie zorgt voor een goede hydratatie van je nagels en je huid rondom de nagel. Heel belangrijk.

Stappenplan manicure (basis)

Allereerst ga ik de handen en nagels desinfecteren.

Als er nog nagellak of gellac op de nagel zit, ga ik die verwijderen.

Daarna volgt het vijlen van de nagel, in de vorm zoals jij dat graag wilt. Eventueel worden je nagels nog gepolijst.

De nagelriemen worden teruggeduwd en behandeld met een nagelriemolie voor de juiste verzorging met vitamine boost.

Je kan hierna ook kiezen voor een basiscoat lak of een kleur gellac. Bij een gellac komen hier wel kosten erbij, als je kiest voor een basislakje is dit gratis.

Als afsluiting geef ik nog een heerlijke voedende handcrème massage.

De basismanicure kan worden uitgebreid met een paraffinebehandeling. Wil je hierover meer informatie, dan kan ik je die geven, maar is ook terug te lezen op deze website zie behandeling.                   

WhatsApp
Meer informatie nodig, of meteen een afspraak maken? Stuur een appje!