IBX kuur

IBX KUUR

Kosten: € 17,50 per behandeling (Inclusief manicure, basislak en voedende handcreme)

Duur van behandeling: ongeveer 45 minuten

De kuur bestaat uit minimaal 6 behandelingen, de 1e drie weken elke week daarna afbouwend om de 2 weken. Je bent met de kuur ongeveer 9 weken bezig. De behandeling is altijd inclusief manicure en een basislak.

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dan dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

Als je wilt dat gellac of nagellak goed blijft zitten is het van groot belang dat je natuurlijke nagel gezond en sterk is, anders blijft de lak niet goed zitten.

Daarom is dit dé kuur om je nagels gezond te maken.

IBX kan onder alle afweekbare producten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. De van nature zwakke nagel kunnen dan lang worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. De IBX gaat na een warmtelamp ook altijd nog in een LED of UV lamp en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, zodat deze lagen aan elkaar verbonden worden. De ruimte die tussen de 1e en 2e nagelplaat zit wordt opgevuld met IBX.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Voordelen van IBX:

  • Het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant
  • Het is een ideale basis voor een mooie gelakte nagel
  • Vermindert witte vlekken op de nagel
  • Egaliseert ribbels en/of groeven
  • Herstelt splijtende of schilferende nagels
  • Maakt slappe nagels sterker
  • Verbetert de kleur en uiterlijk van de nagels
  • Maakt de natuurlijke nagels weer gezond en sterker

Hier zijn altijd hele goede reacties op, vaak al na 1 of 2 behandelingen merkt de klant zelf al dat de nagels al veel sterker zijn.

WhatsApp
Meer informatie nodig, of meteen een afspraak maken? Stuur een appje!